HippoPoints Spaarpunten

In onze webshop kun je sparen voor punten (HippoPoints), die je vervolgens weer in kunt wisselen voor korting op je bestelling. Deze punten krijg je niet alleen bij iedere bestelling die je plaatst, maar ook als je je registreert als klant, of als je een nieuwe klant aanbrengt.  Hieronder leggen wij kort uit hoe het werkt. 

Waarde van de punten
Bij iedere euro die je in onze webshop besteedt, krijg je 1 HippoPoint. 20 HippoPoints is € 1,- waard. De punten kun je bij je volgende bestelling weer inwisselen voor korting. Je kunt dan kiezen of je een deel van je punten inwisselt, of alles in 1 keer (maximaal tot het totale bestelbedrag). 

Jouw Puntentotaal
Het aantal punten dat je gespaard hebt, kun je terug vinden in jouw Account onder “HippoPoints”. 

Aanmelden als klant
Wanneer je je bij onze webshop aanmeldt (registreren) als klant, krijg je van ons 10 HippoPoints. Hier hoef je verder niets voor te doen, je ziet de punten direct terug in jouw Account onder “HippoPoints.”

Punten sparen met je bestelling
Als je je als klant registreert in onze Webshop, spaar je bij iedere bestelling in onze webshop voor punten. Voor iedere € 1,- die je besteedt in de webshop, krijg je 1 HippoPoint. Je ziet de punten terug in je account, zodra je bestelling is afgerond. Je bestelling is afgerond zodra deze compleet is, je de factuur hebt ontvangen en wij de bestelling op de post hebben gedaan. Het kan dus heel even duren voor je de punten in je account terug ziet.

Punten sparen door nieuwe klanten aan te brengen
Ben je tevreden met onze producten en diensten? Breng dan nieuwe klanten aan en ontvang tijdelijk 50 HippoPoints voor iedere klant die je aanbrengt. Het werkt heel simpel; ga naar je Account, klik op HippoPoints en daar zie je een “referentielink”. Stuur die referentielink door naar iemand anders en zodra diegene klant wordt bij ons, worden de 50 HippoPoints automatisch aan je account toegevoegd!

Speciale aanbiedingen
Spaar extra punten door specifieke producten te bestellen. Als wij een speciale actie hebben, kun je extra punten sparen door specifieke producten te bestellen. Welke producten dat zijn en hoeveel punten je daarmee extra kunt verdienen, dat hangt af van de actie. 

Voorwaarden
  • Je kunt punten sparen als je je registreert als klant in onze webshop. 
  • Bestellingen die je “Als gast” afrekent, komen niet in aanmerking voor punten.
  • Bestellingen die niet via de webshop worden geplaatst komen niet in aanmerking voor punten.
  • Gespaarde punten kunnen alleen gebruikt worden om in te wisselen voor korting in onze webshop.
  • Bij misbruik worden punten automatisch verwijderd.

Was je al klant in onze “oude webshop” en had je al punten gespaard? Neem dan even contact met ons op zodra je je geregistreerd hebt in de nieuwe webshop. Doordat wij voor de nieuwe website overgestapt zijn op een compleet nieuw platform, konden de accounts van de bestaande klanten helaas niet overgezet worden. Dat betekent dat ook de HippoPoints niet overgezet konden worden. Maar geen zorgen! Wij hebben een overzicht bewaard met de gespaarde HippoPoints. Dus meld je aan, stuur ons een berichtje en wij voegen de reeds gespaarde punten toe aan je account!