Je bekijkt nu Aangepaste bezorging met de feestdagen

Aangepaste bezorging met de feestdagen

De dagen worden korter, de pepernoten liggen in de winkels en het blad valt uit de bomen, oftewel; het loopt al weer hard richting de feestdagen! Nog 77 dagen en het is kerst. Maar voor die tijd krijgen wij natuurlijk nog sinterklaas, Black Friday en Cyber Monday. Leuk allemaal, maar helaas zijn dat bij PostNL altijd extra drukke momenten, waardoor de postbezorging wel eens “iets” verstoord raakt. Niet alleen voor pakketjes, maar ook voor brievenbuspost. Daarnaast zijn wij enkele weken gesloten in de kerstperiode. Kortom; wees in die periode dus even alert met het plaatsen van een bestelling en het opsturen van een monster.

Black Friday en Cyber Monday – 17 november t/m maandag 27 november
Bij veel grote winkels wordt Black Friday gehouden van vrijdag 17 november t/m zondag 26 november, direct gevolgd door Cyber Monday. Je kunt in deze periode gewoon monsters opsturen en bestellingen plaatsen, maar het is goed om er rekening mee te houden dat er wat vertraging op kan treden. Houd er daarom bij het opsturen van mestmonsters rekening mee dat je deze alleen op maandag t/m woensdag opstuurt.

Sinterklaas – 5 december
Sinterklaas valt dit jaar op een dinsdag. Ook in deze periode kent PostNL extra drukte in de post- en pakketbezorging. Wil je bestellingen nog met sinterklaas binnen hebben, plaats deze dan uiterlijk vrijdag 1 december vóór 14:00. Voor het opsturen van mestmonsters is het goed er rekening mee te houden dat er wat vertraging kan zijn. Stuur deze daarom alleen van maandag t/m woensdag op.

Kerstsluiting – 16 december t/m 14 januari
Ons lab is gesloten van zaterdag 16 december t/m zondag 14 januari. Bestellingen worden in principe niet verzonden tijdens de sluiting. Plaats daarom bestellingen uiterlijk donderdag 14 december vóór 14:00, of doe dat vanaf maandag 15 januari weer. Mestmonsters kun je tot uiterlijk woensdag 13 december nog opsturen, of vanaf maandag 15 januari weer.