Je bekijkt nu HORSE FEED QUICKSCAN RUWVOERANALYSE NU BESCHIKBAAR IN ONZE WEBSHOP

HORSE FEED QUICKSCAN RUWVOERANALYSE NU BESCHIKBAAR IN ONZE WEBSHOP

Met een speciaal hiervoor ontwikkeld onderzoek analyseren wij het ruwvoer op de droge stof, energie, eiwit, suiker en ruwe celstof (vezels). Met behulp van het verstrekte advies kan een juiste hoeveelheid ruwvoer voor het paard aangeboden worden, afhankelijk van ras, leeftijd of conditie. Dit onderzoek voeren wij samen uit met Dumea en is vanaf nu aan te vragen via onze webshop.
Goed en voldoende ruwvoer is van groot belang voor paarden van jong tot oud. Door het doen van een ruwvoeranalyse, kun je gemakkelijk bepalen hoeveel ruwvoer je paard nodig heeft en of het wellicht nodig is om extra voedingssupplementen aan te bieden. Naast de Horse Feed Quickscan, bieden wij ook uitgebreidere ruwvoeranalyses en voeren wij ook een drinkwateranalyse en een bodemanalyse uit.
Samenwerking met gespecialiseerd laboratorium
Voor deze analyses werken wij samen met Dumea Agro advies, een gespecialiseerd en onafhankelijk laboratorium. Hierdoor kunnen we deze analyses van professionele kwaliteit aanbieden tegen relatief lage kosten.
Onderzoek bestellen?
De Horse Feed Quickscan, of een van de andere analyses, kan eenvoudig besteld worden in onze webshop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van onze medewerkers via het contactformulier, WhatsApp 06 465 94 220 of stuur een berichtje via Facebook Messenger.
Direct bestellen? klik hier