Je bekijkt nu HippoSupport partner “De Productie” Raalte

HippoSupport partner “De Productie” Raalte

Jaarlijks onderzoeken wij in ons laboratorium in Nieuw Heeten duizenden mestmonsters van paarden. En voor al die monsters, sturen wij de paardeneigenaren mestkits waarmee zij die monsters conform de daarvoor geldende wet- en regelgeving kunnen verzamelen, verpakken en versturen voor onderzoek in ons laboratorium. Al die mestkits, moeten natuurlijk gelabeld en in elkaar gezet worden. Daar gaat best veel tijd in zitten. En dat terwijl wij bij HippoSupport de afgelopen jaren blijven groeien en die tijd dus eigenlijk vooral achter de microscoop door willen brengen. Dat moest anders, vonden wij en dus gingen wij op zoek naar een partner die ons kon helpen door deze werkzaamheden voor ons uit te voeren.

Dat was direct een goede gelegenheid om nadere invulling te geven aan onze betrokkenheid bij de regio Salland, waar wij ons in 2019 hebben gevestigd.

Zo vonden wij “De Productie” in Raalte; een maatschappelijke onderneming, waar werk gedaan wordt door mensen voor wie werk niet zo vanzelfsprekend is en voor wie werk extra uitdagend is. Hier wordt gedacht in uitdagingen in plaats van beperkingen en wordt zichtbaar wat mensen in hun mars hebben. Kort gezegd; hier krijgen mensen een kans.

Na een eerste kennismaking was het ons direct duidelijk; de passie waarmee bij De Productie gewerkt wordt om mensen een plezierige werkomgeving te bieden en werk aan te bieden dat bij ze past, dat is een passie die wij delen.

Inmiddels hebben al enkele honderden van onze mestkits hun weg gevonden naar onze klanten. En zonder nou al te emotioneel te willen klinken, iedere keer als wij die mestkits naar de klant sturen, of ze via de post ontvangen, geeft ons dat een goed gevoel. Het gevoel dat wij een heel klein beetje bijdragen aan het bieden van kansen aan mensen die dat ook echt verdienen. Wij maken onze klanten daar graag deelgenoot van natuurlijk.